Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Heippa! Olen nuori yksityinen valokuvausalan elinkeinoharjoittaja Iisalmesta. Kiinnostukseni valokuvaamiseen alkoi, kun rupesin ylläpitämään omaa blogiani.    Halusin saada sinne itse ottamiani kuvia lifestyle-tyyppisiin postauksiini.

Fotoemilian toimialana ovat valokuvaus ja kuvien käsittely sekä taltiointi, videokuvaus ja editointi, valokuvauskerhojen ja -kurssien ohjaaminen, kirjoittaminen, sosiaalinen viestintä sekä valokuvauspalvelut.

Minulla ei ole omaa studiota, joten kuvaan miljöössä tai asiakkaan kotona. Jokainen asiakas saa itse päättää miljöön (Iisalmessa), jossa haluaa tulla kuvatuksi. Muistathan kuitenkin valita sellaisen paikan, missä kaikkien on turvallista työskennellä? Jos haluat kuvia monesta eri paikasta, muistathan kertoa siitäkin jo etukäteen.

Kuvauksissa on mahdollisuus käyttää Fotoemilian omaa rekvisiittaa (kukkia, tuoli yms.), jotta kuviin saadaan elävyyttä ja tunnelmaa. Jos sinulla on jotain omaa rekvisiittaa omasta takaa, ota ne ihmeessä mukaan. Kerrothan siitä kuitenkin varauksen yhteydessä. Omia toivomuksia saa ja pitääkin kertoa, jotta saat sellaisia kuvia kuin olet alunperin ajatellutkin.

Elämäsi jokainen päivä on ikimuistoinen ja kuvaamisen arvoinen! Toivottavasti tapaamme vielä jonain päivänä valokuvauksen merkeissä!